Як вибрати Натуральну пастила!!!!

1-3-2020
Картинки по запросу Як вибрати Натуральну пастила!!!!

Вона малокалорійна, не містить консервантів та барвників. Як правильно приготувати пастилу в домашніх умовах. Домашня пастила з яблук – смачний і натуральний десерт. Кількість порцій: 4 Время приготування: 40 хвилин. Пастила з яблук: рецепт без додавання цукру. Для приготування пастили знадобляться тільки яблука (приблизно 2 кг) і вода. Краще вибирати кислі яблука, так як вони містять більше пектину. Далі необхідно: зняти з фруктів шкірку, видалити серцевину і плодоніжки, нарізати їх скибочками або шматочками; на дно каструлі налити води до рівня 1 см; викласти всі яблука в каструлю і поставити тушкуватися на невеликому вогні, доки плоди не стануть м’якими; злити отриманий сік; м’якоті яблук подрібнити блендером. Самий тривалий етап при приготуванні яблучної пастили – це сушка. Також хочемо вам порекомендувати купить пастилу можно здесь pastila.net.ua

Найпоширеніші з них – на сонце і в духовці. Для сушіння на сонці знадобиться: накрити пергаментом або харчовою плівкою велике деко або обробну дошку; змазати їх невеликою кількістю рослинного масла, щоб не було проблем з відділенням пастили; викласти яблучне пюре шаром не більше 1 см у висоту, щоб воно швидше висохло. Сушити треба з обох сторін, акуратно перевертаючи яблучну масу. Для повного висихання на сонці потрібно 2 – 3 дні. Готовий продукт слід зберігати в скляній тарі або картонних коробках. Після повного висихання потрібно акуратно відокремити її від пергаменту і нарізати в будь-якій формі. Пастила з яблук з цукром. Яблучна пастила з цукром буде більш солодкою, але збереже свої корисні властивості. На кожні 2 кг кислих яблук потрібно 1 ст. На дно дека треба вилити півсклянки води, щоб яблука не підгоріли; у запечених яблук вирізати серцевину і розтерти в пюре; пюре уварюють на невеликому вогні, часто помішуючи; коли обсяг маси зменшитися на 2/ 3 і вона придбає золотавий відтінок, можна знімати каструлю з плити; отриману масу збити міксером, вона повинна посвітліти; додати цукор і збивати до повного його розчинення.

Сушити таку пастилу краще в духовці. У середньому, цей процес триває близько 6 годин. На пергамент, розстелений на деко, викласти яблучне пюре тонким шаром. Якщо пастила відірветься від пергаменту, значить, вона повністю висохла. До яблук можна додати будь-які ягоди, щоб надати гарний відтінок, а також мед або корицю для отримання оригінального смаку і аромату. Далі: сливи з болгарським перцем. Чим харчуватися в зимовий період.